[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Grimasz, Krisztina  
Kezdőknek
GrimaszDátum: Csütörtök, 2013-04-25, 17:29 | Üzenet # 1
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 6
Hírnév: 100
Állapot: Offline
Perfect World Pulse 1.4.5 Szerver információ

Ha végeztél a játék letöltéssel,telepítéssel, már a PW fiókot hozzárendelted és a karaktered is kész akkor a kezdő NPC-nél felveszed a „Gifts from Above” questet. Ebből a ládából kapsz kezdő felszerelést, valamint a bal felső sarokban a neved mellett megjelenik egy sárgán ragyogó láda, amire ha rákattintasz ez a kezdő jutalom bővül. Nincs más teendőd mint betanulni a kezdő tailor skilledet és legyártani /vagy legyártatni/ a kezdőfelszerelésed, amihez kaptál matikat, valamint kaptál egy blessinget, egy tomeot, 2 gyűrűt, egy beltet és egy nyakláncot. Ezeket azonnal használatba tudod venni. Van még a táskádban Hyper EXP Stone Ticket, amit a Pw Boutique Agentnél tudsz questtel beváltani. Van nálad egy ceremonial weapon ticket is amit szintén a Pw Boutique Agentnél tudsz beváltani (itt érdemes figyelni hogy milyen fegyvert veszel ki, a questben kell eldöntened hogy fizikai vagy mágikus fegyvert szeretnél, ezen felül minden fegyver kaszthoz van kötve, ezt is érdemes nézni). Van még a táskádban 10 Flyer Ticket, amit a PW Promotion’s Agentnél kell beváltanod (miután megadta a flyert a quest ott marad a quest listádon, ezt érdemes törölni).Van még a táskádban Reflection Shard, amit a lenti menüknél a Community menüponton belül a Meditation opciónál tudsz beadni(ez úgy működik hogy Nort ADC-ben a teleportossal szemben a Mira Laedi npc-nél felveszed a questet, ez bedob egy instába, ott megjelenik egy ablak, ahol rákattintasz a Start-ra és csak bent kell hagynod a karit és fogod kapni az EXP-t). A  Geographic Map-ra jobb klikket nyomsz és kb. egy percen belül az összes teleport hely elérhető számodra. Amíg ezeket megadja ajánlott pár mobot megölni a közelben hogy pénzhez is juss a portoláshoz legalább, később a nagyobb mobokból több pénzt tudsz szerezni...

FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE !

KukumukkuDátum: Vasárnap, 2013-05-05, 11:02 | Üzenet # 2
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Hírnév: 0
Hello!
A leírás nagyon szép és kerek, de magának a játék letöltési linkjének a helyét csak itt találtam meg úgy, hogy perceket töltöttem azzal hogy keresgéltem. XD
Szerintem előnyösebb volna, ha a játék letöltési linkjét a főoldalra is kitennétek, hogy az olyan hülyék is mint én egyből megtalálják és majd kiszúrják a szemem. biggrin

KrisztinaDátum: Vasárnap, 2013-05-05, 11:38 | Üzenet # 3
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1
Hírnév: 100
Üdv!
Köszönjük az észrevételedet. Hamarosan elhelyezünk egy letöltési linket a főoldalon.
További szép napot!

• Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: